Charter Kvick

Kuljetuksia ja elämyksiä.

Kuljetusliikkeitä on ollut lähes aina. Tulee todennäköisesti myös aina olemaan. Ihmiset liikkuvat kukin tavallaan, osalle on tärkeintä perille pääsy ja toisille matka itsessään on se oma juttu.

 

Charter Kvick on perustettu yhdistämään kuljetukset ja elämykset. Kuljetus voi myös olla elämys ja toiminta-ajatuksen mukaan se ei tarkoita elämyshakuista ja vaarallista ajotapaa-päinvastoin. Avoautolla liikkuminen aktivoi ihmisessä muitakin aisteja kuin normaaliliikenteessä tarpeelliset näön ja kuulon. Jotka ovat kokeilleet tietävät tämän varmasti hyvin! Liikuttaessa avoimen taivaan alla Suomen luonnon lämpimänä aikana matkantekoon yhdistyy aisteista myös tunto ja haju. Se tekee matkasta elämyksen.

 

Aina ei kuitenkaan aurinko paista. Tai voi olla että matkalle on lähdössä suurempi porukka. Silloin kuljetus hoituu 16-matkustajapaikkaisella linja-autolla. Elämys? Voihan se olla..Ainakin jos asian ajattelee siten että kyydissä on hyviä kavereita, yhteistyökumppaneita, sukulaisia tai vaikka polttariporukka. Elämysten määrää voidaan lisätä ottamalla telttasauna mukaan peräkonttiin. Ja jos kerrankin ei olisi kiire, niin voihan sitä kesällä hypätä tauolla järveen uimaan tai pysähtyä vähän eksoottisemmassa paikassa? Laittaa ruoka itse. Kävellä vartti metsässä ja jatkaa matkaa. Peräkärry saadaan tarvittaessa käyttöön ja sinne voidaan pakata toki muutakin tarpeellista.

 

Joka tapauksessa hyviä ideoita on maailma täynnä ja osaa niistä kannattaa myös kokeilla. Jos se vaatii ajoneuvon ja siinä voisi olla muutakin niin laitetaan homma käyntiin!

 

Kuljetuksia ja elämyksiä.

 

Henry Kvick

 

Kuva: @mjnieminen