Charter Kvick

Kuljetuksia ja elämyksiä.

Kuljetusliikkeitä on ollut lähes aina. Tulee todennäköisesti myös aina olemaan. Ihmiset liikkuvat kukin tavallaan, osalle on tärkeintä perille pääsy ja toisille matka itsessään on se oma juttu.

 

Charter Kvick on perustettu yhdistämään kuljetukset ja elämykset. Kuljetus voi myös olla elämys ja toiminta-ajatuksen mukaan se ei tarkoita elämyshakuista ja vaarallista ajotapaa-päinvastoin.

 

Kuljetus hoituu 16-matkustajapaikkaisella linja-autolla. Elämys? Voihan se olla..Ainakin jos asian ajattelee siten että kyydissä on hyviä kavereita, yhteistyökumppaneita, sukulaisia tai vaikka polttariporukka. Elämysten määrää voidaan lisätä ottamalla telttasauna mukaan peräkonttiin. Ja jos kerrankin ei olisi kiire, niin voihan sitä kesällä hypätä tauolla järveen uimaan tai pysähtyä vähän eksoottisemmassa paikassa? Laittaa ruoka itse. Kävellä vartti metsässä ja jatkaa matkaa. Peräkärry saadaan tarvittaessa käyttöön ja sinne voidaan pakata toki muutakin tarpeellista.

 

Joka tapauksessa hyviä ideoita on maailma täynnä ja osaa niistä kannattaa myös kokeilla. Jos se vaatii ajoneuvon ja siinä voisi olla muutakin niin laitetaan homma käyntiin!

 

Kuljetuksia ja elämyksiä.

 

Henry Kvick

 

Kuva: @mjnieminen